Skip Navigation
 

Metaal machines»Draaibanken

Optimum Draaibank D320 x 920

Winkelwagen

Hoeveelheid:
uw wagen
Prijs:4585.90
printenprint product pagina
D320x630/920. Compleet uitgeruste lei- en voedingas-draaibank met een in olie lopende transmissie. " . Sterk geribd prismabed van gietijzer( GG30), inductiegehard en precisiegeslepen. Camlock spilopname ASA D1-4".
De in een oliebad lopende hoofdspil is gehard en met 2 nastelbare precisiekegelrollagers gelagerd. Gegarandeerde nauwkeurigheid van de spindel minder dan 0.015 mm. Hoofdspiltransmissiewielen gehard en geslepen. Lei- en voedingsas zijn gemakkelijk te schakelen dmv de in oliebad lopende transmissie.
Gelijktijdig inschakelen van de langs- en dwarsgeleiding wordt door een vergrendeling geblokkeerd. Instelbare slipkoppeling van de leias. De losse kop kan voor het draaien van conische stukken 5+/- mm verschoven worden. Rechts-linksdraaiend via schakelas in te stellen. Onderspanningbeveiliging, noodstop en motorbeveiligingsschakelaar. Zak van bed uitneembaar. Controleprotocol.
Standaard geleverd met : Klauwplaat met 3 klauwen 160 mm, klauwplaat met 4 klauwen 200 mm universeel instelbare bekken, opspankop, spankopbeveiliging, manchineonderbouw (niet gemonteerd), vaste bril, meelopende bril, 4-voudige beitelbouder, wisselwielenset, vaste centers, draadklok, bedieningsgereedschap. Met Siemens elektrotechniek. Eerste vulling met hoogwaardige Mobil olie : vaste kop - Mobilgear 627, transmissie Mobilgear 629. Montage en ingebruikname machine niet inbegrepen.